V Sportradarju imamo službe ⚽️

Prideskal/a si na stran, ker te zanima, kakšne službe imamo na Sportradarju.

Če te zanima več o službah na Sportradarju, pošlji e-pošto na 👉 ta e-naslov 👈 in povedali ti bomo, kako nadaljevati s prijavo, da bo le-ta čim bolj uspešna!

👷‍♀️ Če iščeš službo …

Če iščeš službo v IT-ju, pridi delat v ljubljansko kliko Sportradarja. Imamo službe za takšne in drugačne geekice ali geeke. Redna služba, doma ali v pisarni, kjer imamo piškote, sadje, svojo kuhinjo / menzo, fliper, biljard, PS4 (5 pride kmalu), celo tono športnih aktivnosti, in še in še … Ažuren seznam odprtih delovnih mest najdete spodaj ali na tej povezavi.

🧑‍💻 … jih imamo

Trenutno iščemo: developerje_ke vseh sort: frontend, angular, backend, java backend, PHP, iOS, data scientist, pricing analyst, senior java engineer, front-end engineer, data engineer in pa še ostale sorte ljudi: sys admin Linux/AWS, dev opstechnical writer, delivery manager, head architect, … in še in še. Ni da ni. Skoraj.

Za ažuren seznam glej že omenjeno spletno stran - izberi “Slovenia” v razdelku Location Country.

📬 Kako se prijavim?

Kot rečeno. Najbolje je, da pošlješ e-pošto na d pika pavlica afna sportradar pika com in povedali ti bomo kako je najbolje nadaljevati, odgovorili na tvoja morebitna vprašanja in dodali še kakšen modri nasvet in plava navodila.

🙏🐬