Hvala za vse ribe (in za citat) 🎙

Zdravo! Hvala, ker razmišljaš o tem, da bi prebral_a citat za naš mali podkast o življenju, vesolju in sploh vsem. To nam res veliko pomeni. 🙏 Trenutno obdelujemo poglavja tretje knjige O življenju, vesolju in sploh vsem … iz katere imamo nekaj citatov že pripravljenih.

Kako posnamem in pošljem citat

Citat posnameš na naš brezplačni telefonski odzivnik ☎️ 05 99 68 68 5 ali na naš digitalni telefonski odzivnik! Hvala! 📞🙏!

Kratka navodila:

Več informacij, kako posneti in poslati citat pa na dnu strani. Seznam aktualnih citatov pa spodaj. 👇

Citat za epizodo 087 (s03e17)

17. poglavje 3. knjige

Rok za pošiljanje: sobota, 22. januar 2022 do 22:22

Z veseljem in radostjo v srcu, sporočamo, da je nekdo že prebral citat, … a ga vseeno lahko še vi.

Sprožili so kampanjo za resnični čas, da se take stvari ne bi več dogajale. Njihovo stališče se je še utrdilo teden dni po začetku kampanje, ko se je razširila novica, da so zaradi gradnje nove ionske rafinerije podrli veličastno čalezmsko katedralo in ne samo to: v resnici se je gradnja rafinerije tako zavlekla in so morali zaradi pravočasnega zagona ionske proizvodnje prestaviti začetek del tako daleč v preteklost, da čalezmske katedrale sploh ni bilo mogoče zgraditi. Razglednice z njeno sliko so nenadoma postale neznansko dragocene.

Citat za epizodo 088 (s03e18)

18. poglavje 3. knjige

Rok za pošiljanje: sobota, 29. januar 2022 do 22:29

Kjer pa ni bila črna, ste si želeli, da bi bila, kajti barve, s katerimi so bile poudarjene nekatere neizrekljive podrobnosti, so segale prek celega spektra vsiljene svetlobe od ultra mozoljične do infra moreče, vmes pa so bile še žolčno zelena, gangrensko škrlatna, žgana hijena in cianidno modra. Neizrekljive podrobnosti, ki so jih te barve poudarjale, so bili gargojli, ki bi spravili ob tek samega Francisa Bacona.

Citat za epizodo 089 (s03e19)

19. poglavje 3. knjige

Rok za pošiljanje: sobota, 5. februrar 2022 do 22:05

Poglavje govori o kriketu in ustanovnem uredniku vodnika z imenom Zagnani Frootmig. Govori tudi o kosilih. In pravilih brokijskega ultrakriketa. Citata še nismo izbrali, zato imaš možnost, da si ga izbereš sam_a. 🎙

Citat za epizodo 090 (s03e20)

20. poglavje 3. knjige

Rok za pošiljanje: sobota, 12. februrar 2022 do 22:12

Citata še nismo izbrali, v poglavju pa Arturja lovi plaz in beži pred njim. Med bežanjem se spotakne in popolnoma zgreši tla. Namig je tako jasen, lahko pa seveda izberete tudi kakšen drug del poglavja, ne bomo nič hudi. 🎙

Kako posneti in poslati citat

Citat posnameš in pošlješ na enega od sledečih načinov:

Najlepša hvala za tvoj prispevek k našem malem podkastu (in za vse ribe)! 🐟

P.S.: Vse epizode podkasta najdeš na opravicujemo.se!